Jdi na obsah Jdi na menu
 


Noc Andělů v Mor. Krumlově - ohlédnutí

19. 1. 2009

13. února ve 20.00 v Hotelu Epopej v Moravském Krumlově zahájí žáci ZŠ Mor. Krumlov Ivančická polonézou Noc andělů - ples, na kterém můžete na každém kroku potkat anděla v lidském těle.

Tento ples je hlavně věnovám jako poděkování lidem, kteří dlouhodobě a pravidelně podporují vzdělávací i volnočasové aktivity dětí s těžkým handicapem. V průběhu plesu budou předány "Andělky" - "Řád Kamarád" třem našim skutečným kamarádům (ceny předají držitelé ceny z loňského roku).

Kromě důstojné a noblesní polonézy v průběhu večera uvidíte i veselou a hravou taneční módní show, vystoupení kytarového dua a naši milou moderátorku Hanku Štěpánovou.

K tanci nám zahraje skupina Hobbit ze Zbýšova.

Bude i nějaká ta tombola a - POZOR! - na tři z vás čeká překvapení zapečené v koláči!

Tak přijďte! Budeme se těšit!

 

A máme to za sebou!  Noc andělů v Moravském Krumlově prošla svojí premiérou. Ne že by to bylo nějaké závratné s účastí, ale málo nás tam také nebylo. Sešla se tam společnost milých a slušných lidí, to bylo podstatné.

Snad se nám v rámci programu podařilo důstojně poděkovat o.s. SPOT, paní Štolpové - vedoucí Hotelu Epopej a paní Magdě Vránkové za trvalou přízeň a podporu.                           Řád Kamarád za významnou podporu v roce 2008 převzala paní ing. Jana Hrubá za Rodinné pasy JMK, paní Schwarzová a o.s. S.P.o.Z.I..                                                                                      Za nově vzniklé přátelství jsme poděkovali Čokoládovně Pralines z Brna.

Všichni jmenovaní dostali jako výraz vděku dárky vyrobené žáky našich speciálních tříd.

Myslím, že ples svůj účel splnil. Byl oslavou andělů kolem nás, v nás a s námi.